به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایسنا، "شبکه مستقل حقوق بشر میانمار" مستقر در لندن گفت: این آزار و اذیتها با حمایت دولت، عوامل موجود در بین راهبان بودایی این کشور و گروههای غیرنظامی ناسیونالیست افراطی صورت گرفته است.
این گروه در گزارشی گفت: گذار به سمت دموکراسی اجازه داده تا تبعیضها و تعصبهای عمومی بیشتر شود و بر نحوه قوانین جدید دولت تاثیر بگذارد که خود به این روایت خطرناک ختم شده که مسلمانان یک حضور بیگانه در میانمار هستند.
این گزارش برگرفته از بیش از 350 مصاحبه در بیش از 46 شهر و قریه در یک بازه زمانی هشت ماهه از مارچ سال 2016 میلادی است.
این در حالی است که دولت میانمار هنوز نسبت به این گزارش واکنشی نشان نداده است. مقامات هرگونه تبعیض را رد کرده و میگویند نیروهای امنیتی در استان راخین مشغول مبارزه در یک کمپین قانونی علیه "تروریستها" هستند.
علاوه بر مسلمانان روهینجا این گزارش تصویر وسیع تری از مسلمانان از قومیتهای مختلف در سراسر میانمار را به دنبال موج خشونتها در سال 2012 و 2013 بررسی میکند.
به گفته این گزارش، بسیاری از مسلمانان از قومیتهای مختلف در میانمار از داشتن کارت شناسایی محروم شدهاند و دسترسی آنها به مکانهای عبادتی اسلامی در برخی نقاط مسدود شده است.
براساس این گزارش، دستکم 21 روستا در سراسر میانمار برای مسلمانان به عنوان مناطق ممنوعه اعلام شده است که مسلمانان حق ورود به آنها را ندارند و این مساله با حمایت مقامات صورت گرفته است.
این گزارش درخصوص ولایت راخین به افزایش تفرقه میان بوداییان و جوامع مسلمانان و محدودیت شدید جا به جایی و سفر برای مسلمانان روهینجا تاکید کرده است؛ مسلمانانی که دسترسیشان به خدمات درمانی و آموزش بسیار محدود است.
خشونت ها علیه مسلمان در میانمار رو به افزایش است
© Flickr / ReflectedSerendipityخشونت ها علیه مسلمان در میانمار رو به افزایش است
© Flickr / ReflectedSerendipity
عضو شوید
یکی از گروههای حقوق بشری میانمار امروز (سهشنبه) اعلام کرد: آزار و اذیت نظاممند اقلیت مسلمانان در سراسر میانمار رو به افزایش است و تنها به ولایت راخین واقع در شمال غرب این کشور محدود نمیشود.